Màster universitari en direcció estratègica de seguretat i policia 2014-2015 3a edició del màster organitzat per la Universitat de Barcelona, amb la col·laboració de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya


Màs información
Màs información

Institut de Seguretat Pública de Catalunya

Màster universitari en direcció estratègica de seguretat i policia 2014-2015

3a edició del màster organitzat per la Universitat de Barcelona, amb la col·laboració de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya

PREINSCRIPCIÓ: FINS AL 27 DE JUNY

 

 

 

Presentació

La seguretat i la policia constitueixen una de les àrees socials i polítiques de més transcendència de les darreres dècades. Les causes d’aquest interès no semblen en cap cas conjunturals, sinó que es configuren com un element estructural dels nostres models socials, tal com ja comença a ser àmpliament reconegut per nombrosos actors socials i per amplis sectors acadèmics. Com a conseqüència d’això, es genera en aquestes àrees una demanda cada cop més gran de professionalització i de coneixement, que es tradueix en requeriments de formació i de recerca.

Des de la perspectiva acadèmica, les necessitats actuals de formació en els camps de la seguretat i la policia transcendeixen els àmbits de la perícia professional i es dirigeixen a nivells superiors, de perfil clarament universitari, amb l’objectiu de preparar professionals per a l’exercici de competències relacionades amb la direcció estratègica de polítiques, d’organitzacions i de recursos.

 

 

Destinat a

Professionals i acadèmics de l’àmbit de la seguretat que estiguin assumint o vulguin assumir responsabilitats directives o de comandament en les organitzacions de la seguretat, o que vulguin aprofundir en el coneixement d’aquestes organitzacions. Així mateix, el perfil previst és el de professionals i acadèmics que, tot i no ser de l’àmbit de la seguretat, tinguin interès en la temàtica del màster.

Per accedir a aquest màster cal disposar d’un títol oficial de llicenciatura, grau, diplomatura, enginyeria o arquitectura.

 

 

Objectius

Preparar per a l’exercici de competències relacionades amb responsabilitats de la seguretat i la policia. A partir de la identificació i l’anàlisi de les transformacions socials i jurídiques relacionades amb la temàtica, l’alumnat adquirirà els coneixements necessaris per a la direcció i la gestió de les estructures i organitzacions de la seguretat i dels seus recursos. Des d’una perspectiva teòrica i pràctica es proporcionarà l’estudi dels instruments necessaris per a l’efectiu desenvolupament professional i científic en l’àmbit de referència. Tot això amb la finalitat de proporcionar a l’alumnat una formació avançada de caràcter especialitzat i multidisciplinari, que li permeti adquirir, de la mà de docents d’alt nivell, un coneixement actualitzat i realista de serveis, tècniques i problemàtiques nacionals i internacionals en matèria de seguretat.

 

 

Organització

Places: 30

Durada: 60 crèdits ECTS

Modalitat: presencial. El màster es pot cursar a temps complet (un any acadèmic) o bé a temps parcial (mínim 21 crèdits).

Dates: octubre 2014 – juny 2015

Horari: tardes

Llocs de realització: Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona (Barcelona) i Institut de Seguretat Pública de Catalunya (Mollet del Vallès).

 

 

Coordinació

Sergi Cardenal Montraveta, professor titular de la Universitat de Barcelona i magistrat suplent a l’Audiència Provincial de Barcelona.

 

 

Preinscripció

El termini de preinscripció és fins al 27 de juny de 2014.

La preinscripció s’ha de fer des del web de la Universitat de Barcelona, dins la pàgina d’informació del Màster en direcció estratègica de seguretat i policia.

En el moment de formalitzar la preinscripció cal abonar una taxa de 30 €, que es descomptarà de la matrícula en el cas que sigueu admès/esa.

Documentació que cal presentar juntament amb la sol·licitud i que es pot avançar escanejada al correu electrònic masteruniv.preinscripcio.dret@ub.edu:

  • Currículum, on s’exposi la trajectòria acadèmica i professional. Es valoraran favorablement els aspectes següents: la trajectòria professional vinculada amb la finalitat del màster; l’experiència en càrrecs directius o de comandament; la formació complementària vinculada a la temàtica del màster.
  • Carta de motivació, amb un escrit en què s’expliquin els motius pels quals es vol accedir al màster.
  • Còpia del DNI o passaport.
  • Original i còpia del títol d’accés.
  • Certificació acadèmica oficial dels diferents estudis cursats (amb les assignatures i les qualificacions).
  • Es valoraran els coneixements de l’anglès a partir del nivell B2 o equivalent.

 

 

Preu

Pendent d’aprovació del decret pel qual es fixen els preus dels serveis acadèmics a les universitats públiques de Catalunya per al curs 2014-15. Orientativament, els preus de l’edició 2013-14 han estat els següents:

  • alumnat de la Unió Europea o que hi té un any de residència: 46 €/crèdit;
  • alumnat de fora de la Unió Europea: 82 €/crèdit;
  • taxes: 140 €

 

 

Informació

Haz click
Haz click

 

Haz click
Haz click

 

2 comentarios en “Màster universitari en direcció estratègica de seguretat i policia 2014-2015 3a edició del màster organitzat per la Universitat de Barcelona, amb la col·laboració de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s