El secretari general d’Interior Josep Martínez Melgares ha inaugurat el International Security Conference and Exhibition Security Forum 2014 A l’acte també hi assistit la directora general d’Administració de Seguretat, Maite Casado


 

Comunicat d’Interior de la Generalitat de Catalunya

 

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, ha signat la resolució per la qual encarrega les funcions de director general de la Policia al secretari  general d’Interior, Josep Martínez Melgares.
Martinez assumirà les funcions d’aquest càrrec de manera transitòria fins que el Govern de la Generalitat nomeni el nou director general de la Policia.

Interior aposta per la col·laboració entre el sector públic i privat per afrontar els nous reptes en el món de la seguretat

 

FOTO
 • El secretari general d’Interior ha inaugurat el International Security Conference and Exhibition Security Forum 2014
El secretari general d’Interior, Josep Martínez, ha inaugurat aquesta tarda el International Security Conference and Exhibition Security Forum 2014, que se celebra al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB). El secretari ha estat acompanyat del president de Security Forum, Eduard Zamora, i el director general de Ediciones Peldaño, Ignacio Rojas.
El secretari general del Departament d’Interior ha posat de relleu la importància d’aquest congrés pel sector de la seguretat, tant  a nivell nacional com internacional, i ha agraït als organitzadors que hagin triat de nou Catalunya en aquesta segona edició.
Martínez ha defensat “un model basat en la col·laboració i corresponsabilitat de tots els actors implicats en el món de la seguretat”, i ha dit que “la col·laboració amb el sector de la seguretat privada és essencial”.
En aquest sentit, ha destacat que la nova llei de seguretat privada, en la què Interior ha participat activament, suposa un pas endavant i reforça les competències de la Generalitat en aquesta matèria.
Tot i així, Martínez ha insistit en la necessitat de “continuar treballant plegats” per “avançant amb el sector en la recerca de fórmules més intel·ligents i eficaces per afrontar nous reptes futurs en un context de restriccions econòmiques i dificultats”. “La seguretat privada complementa la pública amb diligència i professionalitat”, ha subratllat.
El secretari d’Interior també ha felicitat als organitzadors del Security Forum per celebrar enguany el 1r congrés de ciberseguretat i delictes informàtics. En aquest sentit, Martínez ha destacat que “tenim el repte de garantir que els ciutadans i les empreses se sentin segurs a la xarxa”. “La llibertat necessita de seguretat, i la seguretat necessita de llibertat, i la limitació d’una en benefici de l’altra, destrueix ambdues, també a internet”, ha dit.
A l’acte també hi assistit la directora general d’Administració de Seguretat, Maite Casado; la comissària cap de la Regió Policial Metropolitana Sud, Cristina Manresa; i la subdiretora general de Seguretat Interior, Cristina Secades, entre d’altres.
Sr.   Josep Martínez Melgares
Generalitat de Catalunya

Càrrec Secretari general d’Interior

Mapa

Adreça
Carrer Diputació, 355
Població
08009  Barcelona
 
Exerceix les funcions que li atribueix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, les altres que li assigni la resta de la normativa vigent, i les encomanades per delegació de la persona titular Departament.
Inicio|Gobierno y presidente|Retribuciones de los altos cargos|Altos cargos y personal eventual de la Administración
Retribuciones de los altos cargos y personal eventual de la Administración de la Generalitat
Altos cargos y personal eventual de los departamentos, con el detalle de sus retribuciones íntegras anuales.

 

Plan de Autoproteccion
Plan de Autoproteccion

 

26 comentarios en “El secretari general d’Interior Josep Martínez Melgares ha inaugurat el International Security Conference and Exhibition Security Forum 2014 A l’acte també hi assistit la directora general d’Administració de Seguretat, Maite Casado

 1. El secretari d’Interior també ha felicitat als organitzadors del Security Forum per celebrar enguany el 1r congrés de ciberseguretat i delictes informàtics. En aquest sentit, Martínez ha destacat que “tenim el repte de garantir que els ciutadans i les empreses se sentin segurs a la xarxa”. “La llibertat necessita de seguretat, i la seguretat necessita de llibertat, i la limitació d’una en benefici de l’altra, destrueix ambdues, també a internet”, ha dit.

  Me gusta

 2. Comunicat d’Interior de la Generalitat de Catalunya

  El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, ha signat la resolució per la qual encarrega les funcions de director general de la Policia al secretari general d’Interior, Josep Martínez Melgares.
  Martinez assumirà les funcions d’aquest càrrec de manera transitòria fins que el Govern de la Generalitat nomeni el nou director general de la Policia.

  Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s